fbpx

Over mij

Over mij

Dr. Frank Delvaux

Na 30 jaar huisarts o.a. in Herent en Kessel-lo heb ik einde juni 2020 een punt gezet achter mijn huisartsen bestaan om tijd en ruimte te maken voor wat ik het liefste doe: mensen met stress en slaapklachten begeleiden naar meer welzijn dankzij Sofrologie. 

Daarvoor volgde ik opleidingen Caycediaanse Sofrologie ( Sofrocay, VCS vzw), en ook de opleiding “Slaapschool – Opleiding slaapkliniek voor volwassenen” bij ICZO in samenwerking met de Hogeschool West-Vlaanderen Howest, en verder ook de specialisaties “Beter Slapen & Sofrologie” en “Meer welzijn & Sofrologie” bij Sofrocay. 

Sofrocay is de internationale Academie voor Caycediaanse Sofrologie, gevestigd in Barcelona, en geleid door Dr. Nathalia Caycedo, psychiater en dochter van de stichter van de Caycediaanse Sofrologie, Dr. Alfonso Caycedo, eveneens psychiater. 

VCS vzw of de Vereniging voor Caycediaanse Sofrologen vzw is de Nederlandstalige beroepsvereniging die ook via haar divisie INTENSS, de opleidingen organiseert in samenwerking met ICZO. 

Sinds juni 2020 ben ik ook voorzitter van VCS vzw.

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info