AANBOD

Individueel aanbod

Intake

Hierbij maken we kennis en exploreren we samen je vraag. Indien gewenst krijg je reeds een korte oefening om te proeven van Sofrologie.

Een intake duurt ongeveer 50 minuten en kost 25 euro. Gereduceerde tarieven zijn mogelijk op aanvraag. Stuur een mail voor info.

Gratis online intake tot 30 mei 2020.

Individueel aanbod

INdividueel

 Individuele begeleiding 

Een individuele sessie duurt ongeveer een uur en kost 55 euro. Gereduceerd tarief is mogelijk op aanvraag tijdens de intake.

Tot 30 mei 2020 drie sessies gratis voor zorgverleners.

 

Groepsaanbod

Reeks van 8 sessies: “Welzijn en Sofrologie”

 

Deze reeks bestaat uit 8 wekelijkse sessies van 2 uur en kost 195 euro voor de hele reeks en wordt voorafgegaan door een intake die 30 euro kost. Bij inschrijving voor de reeks wordt de kost van de intake afgetrokken van de inschrijvingsprijs. De inschrijving is pas definitief na het betalen van het volledige bedrag. Minimum 6 deelnemers, maximaal 8.
Gereduceerd tarief is mogelijk: te bespreken tijdens de intake. Is er iets anders dat je tegenhoudt om je in te schrijven? Neem dan contact op.

Groepsaanbod

Vervolg reeks / Doorlopend

Deze reeks gaat door bij voldoende belangstelling voor wie graag vrijblijvend of op regelmatige basis wil blijven oefenen. Een sessie duurt 1 uur en kost 12 euro. Minimum 3 deelnemers, maximaal 15. 

Groepsaanbod

Introductie

Een introductie, op aanvraag, duurt twee uur. Hierin geef ik gedurende ongeveer een uur theoretische uitleg over Sofrologie (oorsprong, grondprincipes, doelstellingen), en na een pauze reeds enkele korte oefeningen dynamische relaxatie, waarmee je reeds aan de slag kan.

Een introductie kost 185 euro + verplaatsing.