fbpx

Een dagelijkse Sofrolologiesessie van 35 minuten terwijl ik lag, waarbij ik elk systeem van mijn lichaam van energie voorzag met dankbaarheid voor mijn gezondheid, gevolgd door een visualisatie waarin ik mezelf en mijn gezin volledig hersteld zou zien. Dit heeft me in het begin veel geholpen toen de angst toesloeg. Ik kan niet genoeg benadrukken hoezeer het me heeft geholpen om mezelf niet te verliezen in negatieve gedachten en in plaats daarvan in het huidige moment te blijven. Onderschat de kracht van uw geest boven uw lichaam niet. Het is enorm krachtig.

Het is belangrijk om te onthouden dat u over de middelen in uzelf beschikt om door alles heen te komen. Je hoeft alleen maar af te stemmen op en verbinding te maken met je geest en lichaam om beter te begrijpen wat je echt nodig hebt. Je Sofrologie-praktijk is je gereedschapskist voor het leven, zelfs (en vooral) wanneer het leven je COVID geeft.

Dominique Antiglio, BeSophro.

Gratis infosessie: klik hier

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u ons gebruik van cookies.  Meer info